hn@climatec.as 

📱 +45 7010 6900

Klimaanlæg fra Dansk Aircondition A/S

Få et klimaanlæg fra Dansk Aircondition A/S i Hjørring nær Vendsyssel og Frederikshavn. Vi kommer i hele landet.

Mere end en behagelig temperatur med klimaanlæg

​Et klimaanlæg sørger for en ren og frisk luft året rundt, men kan også leveres med en varmefunktion. Klimaanlægget sikrer en bedre regulering af indeklimaet, fordi der er mulighed for at skifte mellem nedkøling, opvarmning og affugtning.

​Der er mange forhold, der gør sig gældende, når man taler om indeklima. Jo større lysindfald, jo større behov for nedkøling. Derudover bør du tænke på støjniveauet. Dog er vores klimaanlæg ekstremt lydsvage, og indedelen lyder blot som en knap hørbar hvisken. Der er altså ingen lydgener.

​Vi leverer totalløsninger af enhver størrelse til kontorer, butikker og erhverv, og vores priser starter med kr. 2.690 eksklusive moms og fragt for små transportable anlæg, men vi leverer også store multiklimaanlæg til hele bygninger.

Vi var de første på det danske marked med køling

​Vi blev etableret i 1998 på baggrund af søsterfirmaet Jydsk Rørentreprise A/S, og vi beskæftiger mellem 5 og 10 personer. Vi har etableret utallige klimaanlæg i hele Danmark under mottoet: "Vi samler på kunder". Derudover udgør servicering af eksisterende kunder en stadig stigende del af vores aktiviteter.

Vi var nogle af de første på markedet, der specialiserede sig i at lave køling i kontorer og serverrum. Der er stadig god udvikling i dette forretningsområde på grund af det øgede fokus på arbejdsmiljø. 

Fremover forventer vi at se en udvikling i forbindelse med klimaanlæg til private hjem, da folk i højere og højere grad ønsker en bedre komfort både på deres arbejdsplads og i deres private hjem. ​

Kontakt os på telefon 7010 6900 eller på hn@dansk-aircondition.dk for at få et uforpligtende tilbud på et klimaanlæg.

​Adresseoplysninger

Dansk Aircondition A/S

Ærøvej 3,

9800 Hjørring

​Kontaktoplysninger

Telefon: +45 7010 6900

E-mail: hn@dansk-aircondition.dk

CVR: 21153192