hn@climatec.as 

📱 +45 7010 6900

Luft til luft varmepumpe i markedets højeste kvalitet

​​Dansk Aircondition A/S har i mange år specialiseret sig i holdbare og effektive klimaløsninger, som for eksempel en luft til luft varmepumpe, til virksomheder, kommuner, institutioner og erhverv i hele Danmark.

Vores højtuddannede og dygtige medarbejdere udtænker i fællesskab med hver enkelt kunde den mest optimale løsning, som effektivt opfylder ethvert behov. På den måde er vores kunder altid sikret, at deres løsninger er i markedets højeste kvalitet og til den bedste pris.

Fleksibel luft til luft varmepumpe

Vores vægmonterede splitanlæg er en luft til luft varmepumpe i absolut højest kvalitet, som kan anvendes overalt. Anlægget styres af en indbygget mikroprocessor og kan ved et enkelt tryk regulere temperaturen i rummet. En sådan luft til luft varmepumpe kan med fordel installeres i restauranten, klinikken, butikken, kontoret, receptionen og i det private hjem.


Den optimale løsning i hele Danmark

Mange af vores kunder bruger også vores luft til luftvarmepumpe til at nedkøle EDB og serverinstallationer i deres virksomhed. Den rette temperatur i rummet, hvor virksomheden opbevarer servere og hardware, sikrer den mest optimale drift og mindsker risiko for sammenbrud.

I henhold til at opretholde en stabil temperatur i ethvert form for lokale, er en luft til luft varmepumpe det helt ideelle valg. Vores erfarne medarbejdere vil altid gerne besøge den enkelte kunde og foretage en analyse af de pågældende lokaler. Dernæst kan vi finde frem til den løsning, som mest effektivt vil sikre et optimalt indeklima.

Udover en faglig og professionel vejledning, kan vi samtidigt garantere hele Danmarks bedste priser på installationerne. Ring til os på  70 10 69 00 eller skriv til e-mail hn@dansk-aircondition.dk for at høre om at få installeret luft til luft varmepumpe.

​Adresseoplysninger

Dansk Aircondition A/S

Ærøvej 3,

9800 Hjørring

​Kontaktoplysninger

Telefon: +45 7010 6900

E-mail: hn@dansk-aircondition.dk

CVR: 21153192