KØLEFIRMA TILBYDER FORSKELLIGE KLIMALØSNINGER

Dansk Aircondition A/S er et kølefirma i Hjørring, der tilbyder en lang række af forskellige klimaløsninger for kunder i blandt andet Frederikshavn, Vendsyssel og resten af landet.

Vi var de første på det danske marked med køling

Vores kølefirma blev etableret i 1998 på baggrund af søsterfirmaet Jydsk Rørentreprise A/S, og vi beskæftiger mellem 5 og 10 personer. Vi har etableret utallige klimaanlæg i hele Danmark under mottoet: "Vi samler på kunder".

Derudover udgør servicering af eksisterende kunder en stadig stigende del af vores aktiviteter. Vores kølefirma var nogle af de første på markedet, der specialiserede sig i at lave køling i kontorer og serverrum

Der er stadig god udvikling i dette forretningsområde på grund af det øgede fokus på arbejdsmiljø.

Fremover forventer vi at se en udvikling i forbindelse med klimaanlæg til private hjem, da folk i højere og højere grad ønsker en bedre komfort både på deres arbejdsplads og i deres private hjem.


Kontakt vores kølefirma og få et tilbud på din opgave

Har du nogle spørgsmål omkring vores produkter, eller har du brug for rådgivning til at finde frem til den helt rette køleløsning? 

Så kontakt os på telefon 70 10 69 00 eller på e-mail hn@dansk-aircondition.dk og hør mere. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din køleløsning.

Få styr på indeklimaet! Få et gratis, godt og uforpligtende tilbud på vores klimaanlæg allerede i dag!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eneforhandler af vores produkter​

Vi kører i hele DK

Specialuddannet kølemontør​​

Over 20 års erfaring

​Adresseoplysninger

Dansk Aircondition A/S

Ærøvej 3,

9800 Hjørring

​Kontaktoplysninger

Telefon: +45 7010 6900

E-mail: hn@dansk-aircondition.dk

CVR: 21153192